Crossmedial creative agency | Diensten

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×
header-websites-tekst (5)

IN HET KORT

Onze websites zijn zo veel meer dan een mooi visitekaartje. De evenwichtsoefening tussen looks en ­gebruiksgemak is onze speeltuin. We ontwerpen en ontwikkelen je website en reiken je alle tools aan om er nadien zelf verder mee aan de slag te gaan: een spoedcursus Content Management System, Search Engine Optimization-advies en support op maat.

Webdevelopment: slimme structuur, eenvoudige experience

Voor al je grote en minder grote webprojecten staan wij paraat voor de ­ontwikkeling en het ontwerp. We beginnen steeds bij de informatie­architectuur, de ruggengraat van je website. We zorgen voor een overzichtelijke paginastructuur, een heldere navigatie en een treffende naamgeving. Daarna plaatsen we de juiste informatie op de juiste plaats: waar de bezoeker van je website het verwacht.We maken van user experience onze topprioriteit. We streven immers een hoge usability na. Logica, samenhang en snelheid zijn daarbij de sleutelwoorden. Gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat bezoekers sneller actie ondernemen.Ten slotte kunnen we je website voor je volledige doelgroep toegankelijk maken, dus ook voor mensen met een visuele, auditieve of motorische beperking. Een hoge accessibility is een waardige investering, want meer dan 10% van de bevolking kampt met zo’n beperking. En in eenzelfde beweging vinden ook gebruikers zonder beperking en zoekmachines je content vlotter terug.

Extra-web

Mag het wat meer zijn?

Ook voor complexere ontwikkelingen kan je bij ons terecht. De koppeling maken met een achterliggende data­base of een integratie voorzien met een specifieke tool of systeem: vraag raad aan onze webdevelopers. Om je evenementen in goede ­banen te leiden, zorgen we graag voor ­formulieren en landingspagina’s op maat.Of had je al eens aan een app gedacht? Voor Android en iOS ­ontwikkelen en ontwerpen we applicaties met een soepele gebruikservaring en volgens de huisstijl van je ­organisatie.

Webdesign: tot een functioneel geheel

Een goed design moet de informatie en interactie van je website ondersteunen, niet overtreffen. Een overdosis visuele effecten en grafische elementen is nefast voor de inhoud. Daarom zijn onze designs in de eerste plaats functioneel. En dat op alle apparaten, natuurlijk.We kruipen in de huid van de bezoeker tot we écht weten waarnaar hij of zij op zoek is. Het resultaat? Een aantrekkelijke en functionele website met relevante informatie voor je doelgroep. We streven bovendien naar een consistente vormgeving voor al je online en offline communicatie, zodat je klanten altijd in een herkenbare en vertrouwde omgeving vertoeven.

Zoekmachineoptimalisatie

Je kan er donder op zeggen: hoe hoger je pagina prijkt op Google, hoe meer bezoekers de weg naar je website vinden. ­Daarom besteden we bij de ontwikkeling van je nieuwe website of de optimalisatie van je bestaande website de nodige ­aandacht aan Search Engine Optimization (SEO).We beginnen bij het begin: grondig keyword research is onontbeerlijk om de juiste online positionering van je merk of ­organisatie vast te leggen. Daarna, bij de uitwerking van je nieuwe website, zorgen we voor een opbouw die makkelijk ­indexeerbaar is voor zoekmachines.Vervolgens onderzoeken we welke content waardevol is voor jouw doelgroep en doorslaggevend voor het succes van jouw webpagina’s. We adviseren je ook over hoe je het best omgaat met interne en externe links om een zo kwalitatief mogelijk linkprofiel op te bouwen. Want daar houdt Google van. En Bing ook. En DuckDuckGo ook.

Zelf aan de slag via het CMS

Een CMS (Content Management System) is een beheermodule waarmee je de navigatie en inhoud van je website eenvoudig aanpast, zonder dat je aan het design raakt. Wat moet je ervoor kunnen? Weinig. Een portie gezond ­verstand en wat basiskennis tekstverwerking volstaan om met een CMS te werken. Uiteraard voorzien we een CMS-­opleiding om je helemaal wegwijs te maken.

Ontdek enkele voorbeelden

test

test

test

WIL JE HET VERSCHIL MAKEN MET JE WEBSITE?
Wij nemen je project graag onder handen!
Ik ga ervoor!