Crossmedial - huisstijl

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Crossmedial - huisstijl

Crossmedial huisstijl

De klant

Wijzelf :-)

De behoefte

Een nieuwe identiteit, branding en huisstijl voor Crossmedial.

Onze diensten

Branding & identity, campaigns, content marketing, digital printing, graphic & digital design, websites

We dachten natuurlijk grondig na over onze eigen nieuwe branding en huisstijl. Begin 2019 pakten we uit met de nieuwe identiteit van Crossmedial, het resultaat van de fusie van Van Holm Communicatie en The Instance.

Onze oplossing

In de voorbije jaren heeft de digitalisering een ware opmars gekend. En deze trend zet zich zeker nog verder. Ook in onze sector hebben we een zeer duidelijke shift gezien van de klassieke gedrukte communicatie naar online kanalen en tools. Bedrijven maakten de switch vaak snel en stonden niet altijd stil bij de impact ervan.

In onze zoektocht naar de juiste drager of communicatiekanalen voor een boodschap, kwamen we dan vaak uit op hybride oplossingen, bijvoorbeeld een interactieve pdf voor online publicatie, met tegelijkertijd een printvriendelijke versie voor de klant. De uitdaging was steeds om een goede communicatiemix te vinden voor onze klanten. Een crossmediale aanpak ... En zo zag onze nieuwe naam het levenslicht.

Crossmedial staat dus voor een aanpak waarbij we steeds op zoek gaan naar de optimale communicatiedragers en kanalen voor onze klanten, hun boodschap en/of hun product. Een verrassend concept, een slim platform, een aantrekkelijk design, verfijnd drukwerk, … dat zijn de ingrediënten die we mixen om tot de juiste oplossing voor iedere vraag te komen.

Bij een nieuwe identiteit en een nieuwe naam hoort ook een nieuwe branding die dat alles visueel vertaalt. Het kruisje in het logo verwijst naar de cross- van Crossmedial, maar de scherpe kanten zijn ervan afgenomen. De afgeronde hoeken komen terug in onze visitekaartjes en kaartjes ‘met vriendelijke groeten’: 2 overstaande hoeken zijn afgerond, de 2 andere zijn scherp. We zijn zachtaardig, perfectionistisch, maar verrassend. We bieden een allesomvattende aanpak aan, maar we hebben geen schrik om buiten de lijntjes te kleuren. Onze kleur is een eigen creatie in de richting van vermiljoen en tangerine, die lef uitstraalt, kracht, creativiteit, optimisme.