Crossmedial portfolio: Optiek Vermeulen Middelkerke website

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Optiek Vermeulen Middelkerke - website

De klant

Optiek Vermeulen Middelkerke

De behoefte

Een nieuwe fully responsive website

Onze diensten

Digital design, website, content marketing, copywriting

optiek-vermeulen-middelkerke-website-2
optiek-vermeulen-middelkerke-website-smartphone-2

Onze oplossing

Het interieur van Optiek Vermeulen Middelkerke werd recent onder handen genomen. Het was dus tijd om voor de website hetzelfde te doen.

Zachte looks

We namen wit en oudroze over als basiskleuren voor de look en feel van de website. En in de foto’s vind je hier en daar kleine goudaccenten. Zo matchen de kleuren op de website perfect met de zachte kleurtinten van het interieur van de Optiek Vermeulen zelf. We adviseerden de klant ook om alle productfoto’s van de brillen strak en sober voor te stellen, met een witte achtergrond, om de zachte en frisse lijn te behouden.

Intuïtief gebruik

Voor het assortiment werd een intuïtieve extra navigatie voorzien op de homepagina en onderaan staan meteen de logo’s van alle merken. Ook op de productpagina’s kan je snel navigeren en vlot een ander merk selecteren. We schreven en herschreven de algemene teksten en de teksten over de merken en producten. Het Content Management System voorziet een handige mediabibliotheek, zodat de klant zelf eenvoudig brillen kan toevoegen of verwijderen.

optiek-vermeulen-middelkerke-website