Van Holm Communicatie & The Instance gaan samen verder

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Van Holm Communicatie & The Instance gaan samen verder als Crossmedial

Team dat vuistjes geeft

Van Holm Communicatie? The Instance? Crossmedial? Watskeburt?
Wij stellen graag vragen en geven nog liever antwoorden.

Van Holm Communicatie, say what?

Van Holm Communicatie is een full service communicatiebureau met ruim 25 jaar ervaring in de realisatie van branding en identiteit, grafische vormgeving, mediacampagnes, crossmedia design, drukwerk en large format printing. Een mondvol. Maar daartegenover staan dan ook een hele hoop klanten en projecten. Ga gerust eens rondsnuffelen in het portfolio.

En The Instance dan?

The Instance is de spin-off van Van Holm Communicatie die instaat voor de digitale pijler, zoals websites, webshops, content en online marketing. Zag je hun cases al? Beide bureaus werkten al lang op hetzelfde kantoor in Lovendegem. Ook vaak samen voor dezelfde klanten en projecten.

Kortom: samen dus?

Ja. Je voelde ‘m al aankomen zeker? De samenwerking was er al. Maar nu drijven we die verder door. In onze organisatie én in onze mindset. Om voor al jouw projecten de crossmediale klik te maken.

Want soms kan je, door even verder te denken en door een paar strategische aanpassingen te doen, je doelpubliek beter bereiken en je boodschap sterker verspreiden. We zoeken je doelpubliek op het moment waarop ze het meest toegankelijk zijn en via de kanalen die het best ‘werken’. Met digitale media zoals webpagina’s, e-mailings, sociale media en printmedia zoals flyers, magazines, huisstijl en drukwerk, … Zodat we meer van je stakeholders of prospecten vinden. Of zodat we ze via verschillende kanalen bereiken. En zodat jouw communicatie simpelweg jouw doel bereikt.

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zetten je vragen graag om in antwoorden. Of in een kop koffie bij ons op kantoor. Of in een crossmediaal project.